Roughing - synonymer, antonymer, översättningar, betydelse, böjningar, exempel, uttal, rim och ordklasser

Vad betyder Roughing?

Roughing kan referera till olika saker beroende på sammanhanget:

1. Inom sporten ishockey: En spelare som begår ett oacceptabelt eller farligt slag mot en motståndare kallas för att ha roughat. Detta kan resultera i en utvisning eller en straff.

2. Inom tillverkningsindustrin: Roughing kan referera till processen att ta bort grova material från en arbetsbit för att skapa en grov form av det önskade objektet. Detta görs vanligtvis med hjälp av en svarv eller fräs.

3. Inom matlagning: Roughing kan användas för att beskriva en matlagningsmetod där man skär grönsaker eller kött i grova bitar istället för att finhacka dem. Detta kan användas för att skapa en rustikare och mer texturerad rätt.

4. I militära termer: Roughing kan syfta på att stärka en militär position genom att bygga skyddsbarriärer, gräva skyttegravar eller andra liknande åtgärder.

Källa: Denna text har skrivits av en AI-robot (OpenAI, GPT-3.5-turbo).

Synonymer till Roughing

Finns inga ännu, men hemsidan uppdateras regelbundet.

AS Assamiska: ৰুক্ষ কৰা (raukṣa karaā)

AY Aymara: Ukax mä juk’a pachanakanwa (Ukax mä juk’a pachanakanwa)

AZ Azerbajdzjanska: Kobudluq

BE Vitryska: Чарнавая апрацоўка (Čarnavaâ apracoŭka)

BG Bulgariska: Груба обработка (Gruba obrabotka)

BHO Bhojpuri: रफ हो रहल बा (rapha hō rahala bā)

DOI Dogri: खुरदरापन (khuradarāpana)

DV Dhivehi: ރަފް ކުރުމެވެ (raf kurumeve)

GN Guarani: Aspero

GOM Konkani: खरखरीत करप (kharakharīta karapa)

LUS Mizo: Roughing tak a ni

LV Lettiska: Rupjdarīšana (Rupjdarīšana)

MAI Maithili: खुरदुरा करब (khuradurā karaba)

MT Maltesiska: Tħaffir

MY Myanmar: ကြမ်းတမ်းခြင်း။ (kyamtamhkyinn.)

PA Punjabi: ਰਫਿੰਗ (raphiga)

PL Polska: Obróbka zgrubna (Obróbka zgrubna)

PS Pashto: خړوبېدل (kẖړwbېdl)

PT Portugisiska: Desbaste

QU Quechua: Aspero

RO Rumänska: Aspre

RU Ryska: Черновая обработка (Černovaâ obrabotka)

SW Swahili: Inatisha

TA Tamil: முரட்டுத்தனமான (muraṭṭuttaṉamāṉa)

UG Uiguriska: قوڭىراۋ (qwṉgy̱rạv̱)

UK Ukrainska: Чорнова обробка (Čornova obrobka)

UR Urdu: کھردرا ہونا (ḵھrdrạ ہwnạ)

UZ Uzbekiska: Qo'pol ishlov berish

VI Vietnamesiska: gia công thô (gia công thô)

XH Xhosa: Ukurhabaxa

YI Jiddisch: ראָוגהינג (rʼáwghyng)

YO Yoruba: Roughing

ZH Kinesiska: 粗加工 (cū jiā gōng)

ZU Zulu: Ukuhlukumeza

Exempel på användning av Roughing

Nils Carn bäck, sträckte domaren ut högerarmen och visade ut Carnbäck för roughing, Källa: Smålandsposten (2017-01-30).

Tätt efter Christian Blom qvists onödiga utvisning (roughing) stötte Viktor, Källa: Vimmerby tidning (2018-10-11).

Här ryker de ihop efter en avblåsning och båda visas ut för roughing., Källa: Östersundsposten (2014-12-30).

Två roughing-utvisning ar, en för att de åkte på Kevin, Källa: Västerbottenskuriren (2021-03-27).

Han åkte ut 2+2+10 minuter i sista perioden på grund av roughing, checking to, Källa: Västerbottenskuriren (2015-09-18).

Eriksson fick 2+2 minuter för fighting och Wennlund två minuter för roughing, Källa: Karlskoga tidning (2020-01-16).

Domaren svarade med att ge BIK-tro tjänaren ytterligare en tvåa för roughing, Källa: Karlskoga tidning (2015-11-19).

Det började med att Fredrik Hansson fick 2+2 minu ter för roughing, plus 20, Källa: Kristianstadsbladet (2014-03-06).

uppstod lite kurr efter målet som resulterade i spelfyra mot fyra efter en roughing-utvisning, Källa: Avesta tidning (2017-01-23).

Röndbjerg, under den av vaktande utvisningen, dessutom lyckades dra på sig en roughing, Källa: Kristianstadsbladet (2019-12-12).

Örebro backen fick två minuter för roughing medan Shinnimin fick två minuter, Källa: Norrbottens kuriren (2021-09-28).

Fighting: Roughing delas upp i två delar., Källa: Östersundsposten (2014-08-21).

Bolton fick fyra minuter i bå set och kryddade sedan det med en roughing och, Källa: Norrbottens kuriren (2020-12-17).

minuter in i den tredjeperioden när Ole-Kristi an Tollefsen fick två minuter för roughing, Källa: Västerbottenskuriren (2013-04-03).

fick två minuter för roughing samtidigt som han blev biten. - Jag visade upp, Källa: Karlskoga tidning (2016-10-29).

på Ledins hockeyhandske och doma ren skickade ut 39-åringen två minuter för roughing, Källa: Norrbottens kuriren (2017-12-20).

flesta var för roughing, men Timrå hade också tre utvis ningar då det var för, Källa: Karlskoga tidning (2018-03-10).

En period som avslutades med att Brian Cooper fick 2+2 minuter för roughing, Källa: Oskarshamnstidningen (2021-01-18).

Axel Ottosson drog på sig två stycken roughing-ut visningar under perioden,, Källa: Västerbottenskuriren (2021-10-21).

- Då hade jag nog ba ra fått en tvåminutersut visning för roughing, säger Alexander, Källa: Vimmerby tidning (2016-01-29).

Följer efter Roughing

Allmän beskrivning

Här hittar du synonymer, antonymer (motsatsord), översättningar och böjningar för Roughing. En synonym till en fras har samma eller liktydig betydelse medan en antonym till en fras har motsatt betydelse. Du hittar en beskrivning som förklarar vad den här frasen betyder, hur frasen uttalas, ordklasser och exempel på hur denna fras används i text. Denna fras har visats 114 gånger och uppdaterades senast kl. 09:23 den 13 mars år 2023.

Vill du föreslå ändringar för denna fras? eller föreslå en ny fras?