Hoppa till innehåll
Fraser.nu

Streamingfarm - synonymer, antonymer, översättningar, betydelse, böjningar, exempel, uttal, rim och ordklasser

Vad betyder Streamingfarm?

Streamingfarm är en anläggning eller samling av ett stort antal gratiskonton på strömningstjänster som används för att automatiskt strömma innehåll med syftet att generera ekonomisk ersättning eller ge sken av att ett visst innehåll är mer populärt än det egentligen är. Detta sker oftast genom att många datorer eller enheter är uppkopplade och spelar samma innehåll, som musik eller videor, om och om igen.

Exemplet som nämns från Omni handlar om en plats där flera datorer var uppkopplade för att spela låtar repetitivt på Spotify. Genom denna metod kunde personen bakom "streamingfarmen" få utbetalningar från Spotify baserade på det stora antalet strömningar, vilket i sin tur gav en betydande ekonomisk vinst. Detta sätt att artificiellt öka strömningar används också för att manipulera popularitetsmått, vilket kan påverka placeringar på topplistor och algoritmer på plattformar.

Synonymer till Streamingfarm

Antonymer (motsatsord) till Streamingfarm

Finns inga ännu, men hemsidan uppdateras regelbundet.

Exempel på användning av Streamingfarm

vars lokal har fungerat som en streamingfarm, enligt uppgifter till SvD. Ilustrationen, Källa: Svenska dagbladet (2023-09-09).

Spotify lurades av streamingfarm i Stockholm - ”hundratals” datorer spelade, Källa: Svenska dagbladet (2023-11-22).

efter polisrazzia mot streamingfarm, Källa: Svenska dagbladet (2023-11-22).

service på produkter och tjänster. ■ Streamingfarm Samling av stort antal gratiskonton till, Källa: Aftonbladet (2023-12-28).

lurades Spotify av “sÄS, „„ svensk streamingfarm, Källa: Svenska dagbladet (2023-09-09).

och service på produkter och tjänster, streamingfarm: samling av stort antal gratiskonton, Källa: Sydöstran (2023-12-29).

och bekräftar att det funnits en streamingfarm i lokalerna. Vd:n - Lasse - pekas, Källa: Svenska dagbladet (2023-09-09).

Prompta, Al-klonad, cyberresiliens och streamingfarm - fyra ord som ingår i årets, Källa: Västerbottenskuriren (2023-12-28).

service på produkter och tjänster. • Streamingfarm: samling av stort antal gratiskonton, Källa: Hallandsposten (2024-01-02).

■ En streamingfarm kan vara en fysisk plats med flera, Källa: Svenska dagbladet (2023-09-09).

”Prompta”, ”AI-klonad”, "cyberresiliens” och ”streamingfarm” - fyra ord som ingår i årets, Källa: Motala & Vadstena tidning (2023-12-28).

försämrar kvalitet, rabatter och service. • streamingfarm: samling av stort antal gratiskonton, Källa: Falukuriren (2023-12-28).

Spotify lurades av streamingfarm i Stockholm "hundratals” datorer spelade låtar, Källa: Svenska dagbladet (2023-11-23).

streamingfarm sniKjlatlOn imymprmcipWm *, Källa: Dagens nyheter (2023-12-28).

Företaget misstänks har fungerat som streamingfarm och utfört ett avancerat bedrägeri mot, Källa: Svenska dagbladet (2023-11-22).

Prompta, Al-klonad, cyber resiliens och streamingfarm - fyra ord som ingår i årets, Källa: Provinstidningen Dalsland (2024-01-02).

Följer efter Streamingfarm

Allmän beskrivning

Här hittar du synonymer, antonymer (motsatsord), översättningar och böjningar för Streamingfarm. En synonym till en fras har samma eller liktydig betydelse medan en antonym till en fras har motsatt betydelse. Du hittar en beskrivning som förklarar vad den här frasen betyder, hur frasen uttalas, ordklasser och exempel på hur denna fras används i text. Denna fras har visats 11 gånger och uppdaterades senast kl. 09:44 den 10 juli år 2024.

Vill du föreslå ändringar för denna fras? eller föreslå en ny fras?