Virtuellt stängsel - synonymer, antonymer, översättningar, betydelse, böjningar, exempel, uttal, rim och ordklasser

Vad betyder Virtuellt stängsel?

Virtuellt stängsel är en digitalt programmerad inhägnad som används för att hålla djur inom ett visst område. Det kan vara en elektronisk linje som skapas med hjälp av GPS eller annan teknik, och som aktiverar en signal till djuret om det försöker att lämna det definierade området. Virtuella stängsel innebär att djuren har på sig ett transponderhalsband med inbyggd GPS som registrerar djurens position.

Denna signal kan vara en ljudvarning eller en liten elektrisk stöt, beroende på systemet. Virtuellt stängsel är ett alternativ till traditionella fysiska stängsel och kan vara mer praktiskt och kostnadseffektivt i vissa scenarier, till exempel för vilda djur som ska hållas på ett visst område eller för hjortdjur som ska hållas borta från farliga områden.

Synonymer till Virtuellt stängsel

Stängsel
Inhägnad

Antonymer (motsatsord) till Virtuellt stängsel

Finns inga ännu, men hemsidan uppdateras regelbundet.

Följer efter Virtuellt stängsel

Virtuos
Virtuositet
Virtuosnummer
Virulens
Virulent
Virus
Virvel
Virvelrörelse
Virvelstorm
Virvelström

Allmän beskrivning

Här hittar du synonymer, antonymer (motsatsord), översättningar och böjningar för Virtuellt stängsel. En synonym till en fras har samma eller liktydig betydelse medan en antonym till en fras har motsatt betydelse. Du hittar en beskrivning som förklarar vad den här frasen betyder, hur frasen uttalas, ordklasser och exempel på hur denna fras används i text. Denna fras har visats 10 gånger och uppdaterades senast kl. 11:56 den 20 januari år 2023.

Vill du föreslå ändringar för denna fras? eller föreslå en ny fras?