Inom loppet av - synonymer, antonymer, översättningar, betydelse, böjningar, exempel, uttal, rim och ordklasser

Vad betyder Inom loppet av?

"Inom loppet av" betyder "under tidsramen av" eller "under en viss tidsperiod". Det används för att beskriva handlingar eller händelser som händer inom en viss tid. Exempelvis, "Jag ska avsluta arbetet inom loppet av en vecka".

Källa: Denna text har skrivits av en AI-robot (OpenAI, GPT-3.5-turbo).

Synonymer till Inom loppet av

Antonymer (motsatsord) till Inom loppet av

Finns inga ännu, men hemsidan uppdateras regelbundet.

BE Vitryska: У межах (U mežah)

BG Bulgariska: В рамките на (V ramkite na)

HU Ungerska: Belül (Belül)

HY Armeniska: Շրջանակներում (Šrǰanaknerum)

Exempel på användning av Inom loppet av

loppet av bara 60 år., Källa: Karlskoga tidning (2015-02-04).

Mer än hälften av alla Orr vikens fall kom i november, de flesta inom loppet, Källa: Östersundsposten (2021-02-03).

Det här är andra gången inom loppet av en vecka som en olycka med dödlig utgång, Källa: Västerbottenskuriren (2020-08-28).

Vi hade 16 våldsbrott inom loppet av två timmar och då kan man inte säga att, Källa: Östersundsposten (2013-12-28).

Tre segrar inom loppet av en vecka, foto: jens christian, Källa: Kristianstadsbladet (2021-01-18).

Den sistnämnda fick hemmalaget att släp pa på handbromsen när han inom loppet, Källa: Barometern (2015-12-19).

ren Romano omedelbart efter Jeremejeffs fullträff dra på sig två varningar inom, Källa: Oskarshamnstidningen (2017-08-12).

Inom loppet av mindre än en vecka har två olyckor mellan cyklist och bilist, Källa: Norrbottens kuriren (2015-10-13).

I den första perioden släppte Arvika in tre mål inom loppet av en minut. - Det, Källa: Arvika nyheter (2021-10-04).

läge, säger målskytten Linda Zetterling som inom loppet av några minuter fick, Källa: Oskarshamnstidningen (2013-12-16).

Socialförvaltningen räknar med att fylla det nya huset inom loppet av en månad, Källa: Norrbottens kuriren (2020-12-24).

slutperioden satte han 5-2 men Olof ström kom snabbt till baka med två mål inom, Källa: Barometern (2014-12-30).

Två Färjestadsmål inom loppet av 34 sekunder gav hemmala get en ledning i mittperioden, Källa: Västerbottenskuriren (2022-04-04).

Med tre mål inom loppet av fem minuter vände man hela matchen, det sista in, Källa: Arvika nyheter (2015-03-02).

Men inom loppet av någ¬, Källa: Avesta tidning (2019-05-17).

Det brann två gånger inom loppet av ett par månader på sam ma fastighet i Broddby, Källa: Upsala nya tidning (2020-12-29).

Malmös tre mål kom inom loppet av en dryg minut., Källa: Västerbottenskuriren (2014-10-17).

av en halvtim me, säger Tomas Carlsén, räddningschef i beredskap vid Bergslagens, Källa: Karlskoga tidning (2015-03-30).

Inom loppet av några månader har Miljö partiet dessutom lyckats byta fot i en, Källa: Östersundsposten (2015-05-28).

efter första period klev bortalaget in i den andra akten och gjorde två mål inom, Källa: Karlskoga tidning (2018-03-19).

Följer efter Inom loppet av

Allmän beskrivning

Här hittar du synonymer, antonymer (motsatsord), översättningar och böjningar för Inom loppet av. En synonym till en fras har samma eller liktydig betydelse medan en antonym till en fras har motsatt betydelse. Du hittar en beskrivning som förklarar vad den här frasen betyder, hur frasen uttalas, ordklasser och exempel på hur denna fras används i text. Denna fras har visats 291 gånger och uppdaterades senast kl. 04:33 den 10 mars år 2023.

Vill du föreslå ändringar för denna fras? eller föreslå en ny fras?